Cognom OanesSaber més respecte al cognom Oanes és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Oanes sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Oanes.

El cognom Oanes en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Oanes, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Oanes és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Oanes

Veure mapa del cognom Oanes

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Oanes en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Oanes, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Oanes que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Oanes, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Oanes. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Oanes és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Oanes del món

 1. Filipines Filipines (545)
 2. Estats Units Estats Units (126)
 3. Espanya Espanya (122)
 4. Romania Romania (98)
 5. Noruega Noruega (51)
 6. Qatar Qatar (32)
 7. Canadà Canadà (28)
 8. Anglaterra Anglaterra (16)
 9. Argentina Argentina (13)
 10. Suècia Suècia (10)
 11. Gal·les Gal·les (9)
 12. Singapur Singapur (4)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3)
 14. Àustria Àustria (3)
 15. Brasil Brasil (2)
 16. Veneçuela Veneçuela (2)
 17. Austràlia Austràlia (1)
 18. Suïssa Suïssa (1)
 19. Alemanya Alemanya (1)
 20. França França (1)
 21. Liechtenstein Liechtenstein (1)
 22. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Oanes en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Oanes poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Oanes és un cognom més freqüent, i en quins països Oanes és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Oanes pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Oanes, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Oanes o algun dels cognoms similars a Oanes no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Oanes a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Oanes diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Omnes
 2. Ones
 3. Ownes
 4. Ounes
 5. Onnes
 6. Ouanes
 7. Oanca
 8. Oance
 9. Oancea
 10. Ohmes
 11. Omes
 12. Onez
 13. Onis
 14. Onks
 15. Ons
 16. Owns
 17. Onesi
 18. Ounis
 19. Onos
 20. Ohaness
 21. Ounas
 22. Ohms
 23. Ohneck
 24. Omis
 25. Oms
 26. Oños
 27. Onak
 28. Once
 29. Oncea
 30. Onco
 31. Oneca
 32. Onega
 33. Onescu
 34. Onesko
 35. Ong
 36. Onik
 37. Oniz
 38. Onza
 39. Onzo
 40. Ooms