Cognom ObanorSaber més respecte al cognom Obanor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Obanor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Obanor.

El cognom Obanor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Obanor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Obanor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Obanor

Veure mapa del cognom Obanor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Obanor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Obanor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Obanor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Obanor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Obanor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Obanor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Obanor del món

 1. Nigèria Nigèria (1560)
 2. Estats Units Estats Units (77)
 3. Anglaterra Anglaterra (15)
 4. Canadà Canadà (12)
 5. Espanya Espanya (6)
 6. Singapur Singapur (4)
 7. Alemanya Alemanya (3)
 8. Austràlia Austràlia (2)
 9. Itàlia Itàlia (2)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Bielorússia Bielorússia (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Escòcia Escòcia (1)
 14. Irlanda Irlanda (1)
 15. Països Baixos Països Baixos (1)
 16. Filipines Filipines (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Suècia Suècia (1)
 19. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Obanor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Obanor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Obanor és un cognom més freqüent, i en quins països Obanor és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Obanor ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Obanor tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Obanor que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Obanor pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Obanor, com podem comprovar.

 1. Obanner
 2. Obenour
 3. Offner
 4. Ofner
 5. Obenauer
 6. Oeffner
 7. Opmeer
 8. Ophemert
 9. Ovnarska
 10. Oppenrieder