Cognom OkszaSaber més respecte al cognom Oksza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Oksza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Oksza.

El cognom Oksza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Oksza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Oksza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Oksza

Veure mapa del cognom Oksza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Oksza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Oksza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Oksza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Oksza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Oksza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Oksza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Oksza del món

 1. Polònia Polònia (51)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Oksza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Oksza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Oksza és un cognom més freqüent, i en quins països Oksza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Oksza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Oksza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Oksza ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Oksza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Oksza.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Oksza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Oksza, com podem comprovar.

 1. Oksa
 2. Oiza
 3. Oka
 4. Okawa
 5. Oks
 6. Osa
 7. Osca
 8. Osga
 9. Osha
 10. Osia
 11. Ossa
 12. Osua
 13. Osz
 14. Oza
 15. Oussa
 16. Okoua
 17. Okuya
 18. Okia
 19. Okwa
 20. Okka
 21. Oska
 22. Okua
 23. Oszga
 24. Oaks
 25. Oas
 26. Oasay
 27. Oase
 28. Oca
 29. Occa
 30. Ocha
 31. Ochea
 32. Ochoa
 33. Oesch
 34. Oga
 35. Ogawa
 36. Ogaya
 37. Ogea
 38. Oguia
 39. Ohs
 40. Ohse