Cognom OrmanisSaber més respecte al cognom Ormanis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ormanis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ormanis.

El cognom Ormanis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ormanis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ormanis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ormanis

Veure mapa del cognom Ormanis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ormanis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ormanis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ormanis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ormanis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ormanis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ormanis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ormanis del món

 1. Grècia Grècia (24)
 2. Letònia Letònia (11)
 3. Estats Units Estats Units (7)
 4. Alemanya Alemanya (6)
 5. Israel Israel (3)
 6. França França (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ormanis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ormanis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ormanis és un cognom més freqüent, i en quins països Ormanis és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ormanis ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ormanis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ormanis ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ormanis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ormanis, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ormanis o algun dels cognoms similars a Ormanis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ormanis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ormanis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ormani
 2. Orman
 3. Ormand
 4. Ormandy
 5. Ormanni
 6. Ornani
 7. Ormanov
 8. Ormando
 9. Oerman
 10. Ohrman
 11. Ormenisan
 12. Ormon
 13. Ormond
 14. Ormonde
 15. Ornan
 16. Ornandi
 17. Ornano
 18. Ornant
 19. Ormonov
 20. Ormeno
 21. Ormenese
 22. Ormancey
 23. Ormino
 24. Ohrmann
 25. Oramuno
 26. Ormeño
 27. Orning
 28. Oromendia
 29. Oromuno
 30. Ormonova
 31. Ormeña
 32. Oreamuno
 33. Orumwense
 34. öhrman