Cognom OtnessSaber més respecte al cognom Otness és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Otness sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Otness.

El cognom Otness en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Otness, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Otness és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Otness

Veure mapa del cognom Otness

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Otness en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Otness, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Otness que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Otness, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Otness. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Otness és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Otness del món

 1. Estats Units Estats Units (247)
 2. Austràlia Austràlia (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Otness en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Otness poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Otness és un cognom més freqüent, i en quins països Otness és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Otness. Això es deu a que moltes vegades el cognom Otness ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Otness pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Otness, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Otness o algun dels cognoms similars a Otness no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Otness a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Otness diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Otones
 2. Ottens
 3. Odems
 4. Odens
 5. Otanez
 6. Oteng
 7. Odoms
 8. Odums
 9. Otinger
 10. Otting
 11. Othonos
 12. Odomes
 13. Odeng
 14. Odhams
 15. Odding
 16. Odongo
 17. Odyniec
 18. Oeding
 19. Oetinger
 20. Oetting
 21. Ottinger
 22. Outing
 23. Odong
 24. Odinga
 25. Odink
 26. Odinsen
 27. Odinsson
 28. Oettingen
 29. Oettinger
 30. Ottenstein
 31. Oyetunji
 32. Odenkirk
 33. Ottensamer
 34. öding
 35. O'donegan
 36. Ottensmann
 37. Odonoghue
 38. Otinashvili
 39. Odumakin
 40. Ottenziali