Cognom OuhaghiSaber més respecte al cognom Ouhaghi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ouhaghi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ouhaghi.

El cognom Ouhaghi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ouhaghi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ouhaghi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ouhaghi

Veure mapa del cognom Ouhaghi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ouhaghi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ouhaghi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ouhaghi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ouhaghi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ouhaghi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ouhaghi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ouhaghi del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ouhaghi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ouhaghi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ouhaghi és un cognom més freqüent, i en quins països Ouhaghi és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ouhaghi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ouhaghi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ouhaghi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ouhaghi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ouhaghi o algun dels cognoms similars a Ouhaghi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ouhaghi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ouhaghi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ohashi
 2. Ouachi
 3. Oohashi
 4. Ouchahi
 5. Ouacha
 6. Ouakki
 7. Ouchi
 8. Ough
 9. Ouaki
 10. Oashi
 11. Occhi
 12. Ocha
 13. Ochi
 14. Ochiai
 15. Ogi
 16. Ohaco
 17. Ohayashi
 18. Oishi
 19. Ojha
 20. Okai
 21. Osha
 22. Oshei
 23. Ouaich
 24. Ouakka
 25. Ouass
 26. Ouazza
 27. Ouch
 28. Ouchy
 29. Ouge
 30. Ousawa
 31. Ouyachou
 32. Oyaga
 33. Oyague
 34. Ohako
 35. Oiaga
 36. Oyugi
 37. Ogah
 38. Ohakwu
 39. Ouassa
 40. Ohiagu