Cognom PacareuSaber més respecte al cognom Pacareu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Pacareu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Pacareu.

El cognom Pacareu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Pacareu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Pacareu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Pacareu

Veure mapa del cognom Pacareu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Pacareu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Pacareu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Pacareu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Pacareu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Pacareu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Pacareu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Pacareu del món

 1. Espanya Espanya (43)
 2. Xile Xile (13)
 3. Cuba Cuba (11)
 4. Estats Units Estats Units (4)
 5. Argentina Argentina (1)
 6. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Pacareu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Pacareu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Pacareu és un cognom més freqüent, i en quins països Pacareu és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Pacareu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Pacareu ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Pacareu fa que puguem trobar molts cognoms similars a Pacareu.

No tots els cognoms similars al cognom Pacareu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Pacareu que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Pacareu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Pacareu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Pacareu o algun dels cognoms similars a Pacareu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Pacareu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Pacareu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Pacreu
 2. Pasare
 3. Pascariu
 4. Pascaru
 5. Pacara
 6. Pacere
 7. Pacer
 8. Pachar
 9. Pacher
 10. Packer
 11. Pacori
 12. Pajari
 13. Pajaro
 14. Pasaro
 15. Pascar
 16. Pascari
 17. Pasere
 18. Paucar
 19. Paucara
 20. Pazar
 21. Pecar
 22. Pecore
 23. Pescaru
 24. Picar
 25. Puscariu
 26. Picari
 27. Packar
 28. Pecere
 29. Pacuria
 30. Pakari
 31. Paxaro
 32. Pacuri
 33. Pacera
 34. Pacora
 35. Pasarow
 36. Pagaria
 37. Pagar
 38. Pacor
 39. Pazaro
 40. Picarra