Cognom PaduraSaber més respecte al cognom Padura és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Padura sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Padura.

El cognom Padura en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Padura, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Padura és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Padura

Veure mapa del cognom Padura

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Padura en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Padura, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Padura que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Padura, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Padura. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Padura és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Padura del món

 1. Filipines Filipines (2284)
 2. Ucraïna Ucraïna (262)
 3. Espanya Espanya (148)
 4. Estats Units Estats Units (76)
 5. Cuba Cuba (44)
 6. Rússia Rússia (28)
 7. Transdnièster Transdnièster (23)
 8. Índia Índia (12)
 9. Moldàvia Moldàvia (5)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 11. Polònia Polònia (4)
 12. Singapur Singapur (4)
 13. Canadà Canadà (3)
 14. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Padura en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Padura poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Padura és un cognom més freqüent, i en quins països Padura és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Padura ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Padura fa que puguem trobar molts cognoms similars a Padura.

No tots els cognoms similars al cognom Padura tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Padura que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Padura pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Padura, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Padura o algun dels cognoms similars a Padura no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Padura a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Padura diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Padure
 2. Padeira
 3. Pader
 4. Paderi
 5. Padero
 6. Padrao
 7. Padre
 8. Padro
 9. Patera
 10. Patra
 11. Pedra
 12. Padar
 13. Padry
 14. Padri
 15. Pitura
 16. Patora
 17. Patyra
 18. Pidra
 19. Padder
 20. Paider
 21. Patar
 22. Pater
 23. Pateri
 24. Patero
 25. Paterra
 26. Patire
 27. Patour
 28. Patrao
 29. Patraw
 30. Patri
 31. Patria
 32. Patro
 33. Patru
 34. Patry
 35. Pedre
 36. Pedri
 37. Pedro
 38. Petra
 39. Pidre
 40. Piedra