Cognom PerrogonSaber més respecte al cognom Perrogon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Perrogon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Perrogon.

El cognom Perrogon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Perrogon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Perrogon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Perrogon

Veure mapa del cognom Perrogon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Perrogon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Perrogon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Perrogon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Perrogon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Perrogon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Perrogon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Perrogon del món

 1. Bolívia Bolívia (541)
 2. França França (55)
 3. Àustria Àustria (13)
 4. Brasil Brasil (10)
 5. Costa Rica Costa Rica (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Perrogon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Perrogon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Perrogon és un cognom més freqüent, i en quins països Perrogon és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Perrogon ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Perrogon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Perrogon ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Perrogon fa que puguem trobar molts cognoms similars a Perrogon.

Discernir si va ser abans el cognom Perrogon o algun dels cognoms similars a Perrogon no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Perrogon a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Perrogon diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Perrogond
 2. Peragon
 3. Perrigan
 4. Perrigin
 5. Perrochon
 6. Persoon
 7. Parrigan
 8. Parrigin
 9. Pearison
 10. Pearson
 11. Peerson
 12. Pehrson
 13. Peirson
 14. Perejon
 15. Pergen
 16. Perichon
 17. Pericon
 18. Perignon
 19. Perrachon
 20. Perrichon
 21. Perricone
 22. Perschon
 23. Persohn
 24. Person
 25. Persoons
 26. Persson
 27. Peregin
 28. Perachon
 29. Prognon
 30. Perroquin
 31. Perszon
 32. Personen
 33. Prygon
 34. Perchon
 35. Pehrsson
 36. Paraison
 37. Parajon
 38. Parejon
 39. Pargeon
 40. Parison