Cognom PientkaSaber més respecte al cognom Pientka és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Pientka sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Pientka.

El cognom Pientka en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Pientka, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Pientka és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Pientka

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Pientka en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Pientka, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Pientka que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Pientka, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Pientka. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Pientka és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Pientka del món

 1. Alemanya (733)
 2. Polònia (445)
 3. Estats Units (347)
 4. Brasil (49)
 5. República Txeca (21)
 6. Canadà (20)
 7. França (13)
 8. Països Baixos (11)
 9. Eslovàquia (9)
 10. Dinamarca (1)
 11. Islàndia (1)
 12. Paraguai (1)
 13. Suècia (1)
 14. Veneçuela (1)
 15. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Pientka en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Pientka poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Pientka és un cognom més freqüent, i en quins països Pientka és un cognom insòlit o inexistent.