Cognom PodržajSaber més respecte al cognom Podržaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Podržaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Podržaj.

El cognom Podržaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Podržaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Podržaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Podržaj

Veure mapa del cognom Podržaj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Podržaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Podržaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Podržaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Podržaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Podržaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Podržaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Podržaj del món

 1. Eslovènia Eslovènia (553)
 2. Croàcia Croàcia (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Podržaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Podržaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Podržaj és un cognom més freqüent, i en quins països Podržaj és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Podržaj ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Podržaj fa que puguem trobar molts cognoms similars a Podržaj.

 1. Podraza
 2. Padrisa
 3. Padrosa
 4. Pedraja
 5. Pedrajas
 6. Pedrajo
 7. Pedras
 8. Pedrasa
 9. Pedraz
 10. Pedraza
 11. Pedrazas
 12. Pedregal
 13. Pedriza
 14. Pedrosa
 15. Pedroza
 16. Pedruza
 17. Podrasky
 18. Podrezov
 19. Poydras
 20. Podrug
 21. Poteraj
 22. Potrac
 23. Podrecki
 24. Podrazik
 25. Potraz
 26. Padres
 27. Padrick
 28. Padros
 29. Patras
 30. Patrias
 31. Pedrayes
 32. Pedrazo
 33. Pedrazzi
 34. Pedrego
 35. Pedregon
 36. Pedrejon
 37. Pedrez
 38. Pedrezani
 39. Pedrick
 40. Pedrico