Cognom QueirosSaber més respecte al cognom Queiros és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Queiros sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Queiros.

El cognom Queiros en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Queiros, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Queiros és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Queiros

Veure mapa del cognom Queiros

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Queiros en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Queiros, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Queiros que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Queiros, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Queiros. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Queiros és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Queiros del món

 1. Brasil Brasil (11920)
 2. França França (308)
 3. Uruguai Uruguai (136)
 4. Estats Units Estats Units (104)
 5. Espanya Espanya (37)
 6. Argentina Argentina (24)
 7. Bèlgica Bèlgica (24)
 8. Alemanya Alemanya (19)
 9. Anglaterra Anglaterra (18)
 10. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (18)
 11. Sud-àfrica Sud-àfrica (13)
 12. Suïssa Suïssa (10)
 13. Angola Angola (9)
 14. Canadà Canadà (6)
 15. Veneçuela Veneçuela (6)
 16. Paraguai Paraguai (5)
 17. Sao Tomé i Príncipe Sao Tomé i Príncipe (5)
 18. Cuba Cuba (4)
 19. Austràlia Austràlia (2)
 20. Mèxic Mèxic (2)
 21. Andorra Andorra (1)
 22. República Dominicana República Dominicana (1)
 23. Ecuador Ecuador (1)
 24. Luxemburg Luxemburg (1)
 25. Namíbia Namíbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Queiros en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Queiros poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Queiros és un cognom més freqüent, i en quins països Queiros és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Queiros. Això es deu a que moltes vegades el cognom Queiros ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Queiros fa que puguem trobar molts cognoms similars a Queiros.

No tots els cognoms similars al cognom Queiros tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Queiros que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Queiros o algun dels cognoms similars a Queiros no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Queiros a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Queiros diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Queiroz
 2. Queros
 3. Quiros
 4. Queaires
 5. Queiroga
 6. Quires
 7. Quirosa
 8. Quiroz
 9. Querios
 10. Queirós
 11. Queiruga
 12. Quirce
 13. Quirch
 14. Quirk
 15. Quirke
 16. Quiroga
 17. Quirze
 18. Queruz
 19. Qurico
 20. Quirga
 21. Quirós
 22. Qerosi
 23. Querrec
 24. Queirazza
 25. Quercia
 26. Quireza
 27. Quirico
 28. Quiruga
 29. Quark
 30. Quirici
 31. Quiorga
 32. Quarch
 33. Quiriga
 34. Quarck
 35. Quarisa
 36. Qirko
 37. Quraishi
 38. Qurashi
 39. Qureshi
 40. Quiruchi