Cognom QuelSaber més respecte al cognom Quel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Quel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Quel.

El cognom Quel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Quel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Quel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Quel

Veure mapa del cognom Quel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Quel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Quel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Quel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Quel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Quel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Quel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Quel del món

 1. Guatemala Guatemala (952)
 2. Espanya Espanya (201)
 3. Ecuador Ecuador (195)
 4. Estats Units Estats Units (149)
 5. Brasil Brasil (89)
 6. Argentina Argentina (43)
 7. Filipines Filipines (28)
 8. Alemanya Alemanya (18)
 9. Nigèria Nigèria (18)
 10. França França (14)
 11. Canadà Canadà (4)
 12. Anglaterra Anglaterra (4)
 13. Rússia Rússia (4)
 14. El Salvador El Salvador (4)
 15. Itàlia Itàlia (2)
 16. Bahames Bahames (1)
 17. República del Congo República del Congo (1)
 18. Xile Xile (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. República Dominicana República Dominicana (1)
 21. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 22. Letònia Letònia (1)
 23. Malàisia Malàisia (1)
 24. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Quel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Quel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Quel és un cognom més freqüent, i en quins països Quel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Quel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Quel. Això es deu a que moltes vegades el cognom Quel ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Quel tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Quel que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Quel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Quel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Quel o algun dels cognoms similars a Quel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Quel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Quel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Qual
 2. Quehl
 3. Quell
 4. Quelo
 5. Quiel
 6. Qul
 7. Quil
 8. Quaal
 9. Quail
 10. Quale
 11. Quall
 12. Quealy
 13. Quella
 14. Quelle
 15. Quello
 16. Quile
 17. Quill
 18. Quilo
 19. Queila
 20. Queely
 21. Qela
 22. Qeli
 23. Queulo
 24. Qulli
 25. Qyl
 26. Qale
 27. Quaile
 28. Qualey
 29. Qualia
 30. Qualle
 31. Quayle
 32. Queally
 33. Queille
 34. Quiala
 35. Quille
 36. Quilla
 37. Quilou
 38. Qalo
 39. Qli
 40. Queeley