Cognom RabertSaber més respecte al cognom Rabert és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Rabert sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Rabert.

El cognom Rabert en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Rabert, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Rabert és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Rabert

Veure mapa del cognom Rabert

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Rabert en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Rabert, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Rabert que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Rabert, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Rabert. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Rabert és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Rabert del món

 1. Espanya Espanya (120)
 2. Estats Units Estats Units (117)
 3. Alemanya Alemanya (58)
 4. Índia Índia (31)
 5. França França (29)
 6. Nigèria Nigèria (29)
 7. Argentina Argentina (17)
 8. Xile Xile (17)
 9. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (14)
 10. Pakistan Pakistan (10)
 11. Cuba Cuba (9)
 12. Veneçuela Veneçuela (4)
 13. Suïssa Suïssa (3)
 14. Brasil Brasil (1)
 15. Estònia Estònia (1)
 16. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Rabert en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Rabert poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Rabert és un cognom més freqüent, i en quins països Rabert és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Rabert ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Rabert fa que puguem trobar molts cognoms similars a Rabert.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Rabert pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Rabert, com podem comprovar.

 1. Raberte
 2. Rafert
 3. Rapert
 4. Raubert
 5. Ravert
 6. Rebert
 7. Ribert
 8. Robert
 9. Rubert
 10. Rabarte
 11. Rafart
 12. Raverat
 13. Raverta
 14. Raverty
 15. Reberte
 16. Reibert
 17. Revert
 18. Rivert
 19. Roabart
 20. Robart
 21. Robbert
 22. Roberta
 23. Roberte
 24. Roberti
 25. Roberto
 26. Roberts
 27. Roberty
 28. Robertz
 29. Rubbert
 30. Ruberte
 31. Ruberti
 32. Ruberto
 33. Rupert
 34. Roberth
 35. Ripert
 36. Riberti
 37. Roubert
 38. Ribertt
 39. Ropert
 40. Rubart