Cognom RachieruSaber més respecte al cognom Rachieru és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Rachieru sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Rachieru.

El cognom Rachieru en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Rachieru, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Rachieru és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Rachieru

Veure mapa del cognom Rachieru

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Rachieru en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Rachieru, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Rachieru que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Rachieru, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Rachieru. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Rachieru és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Rachieru del món

 1. Romania Romania (968)
 2. Moldàvia Moldàvia (96)
 3. Espanya Espanya (24)
 4. Estats Units Estats Units (13)
 5. Canadà Canadà (4)
 6. França França (2)
 7. Itàlia Itàlia (2)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Suïssa Suïssa (1)
 10. Finlàndia Finlàndia (1)
 11. Israel Israel (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Rachieru en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Rachieru poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Rachieru és un cognom més freqüent, i en quins països Rachieru és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Rachieru. Això es deu a que moltes vegades el cognom Rachieru ha anat patint mutacions.

 1. Racher
 2. Raschieri
 3. Richieri
 4. Rochier
 5. Racaru
 6. Racer
 7. Racero
 8. Rachor
 9. Racker
 10. Raguier
 11. Rascher
 12. Rasher
 13. Rasiere
 14. Rassier
 15. Raucher
 16. Recher
 17. Ricchieri
 18. Richer
 19. Richeri
 20. Rocher
 21. Rochera
 22. Rochere
 23. Rucheri
 24. Ruciero
 25. Roacher
 26. Rochira
 27. Richir
 28. Ricieri
 29. Richero
 30. Raeker
 31. Raezer
 32. Rager
 33. Raguer
 34. Raiger
 35. Raiser
 36. Raker
 37. Raser
 38. Rasero
 39. Rasoir
 40. Rauscher