Cognom RassetSaber més respecte al cognom Rasset és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Rasset sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Rasset.

El cognom Rasset en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Rasset, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Rasset és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Rasset

Veure mapa del cognom Rasset

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Rasset en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Rasset, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Rasset que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Rasset, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Rasset. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Rasset és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Rasset del món

 1. França França (210)
 2. Estats Units Estats Units (167)
 3. Algèria Algèria (6)
 4. Suècia Suècia (5)
 5. Letònia Letònia (1)
 6. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Rasset en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Rasset poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Rasset és un cognom més freqüent, i en quins països Rasset és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Rasset ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Rasset. Això es deu a que moltes vegades el cognom Rasset ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Rasset fa que puguem trobar molts cognoms similars a Rasset.

No tots els cognoms similars al cognom Rasset tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Rasset que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Rasset o algun dels cognoms similars a Rasset no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Rasset a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Rasset diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Raset
 2. Rassett
 3. Rosset
 4. Racket
 5. Raket
 6. Raousset
 7. Raquet
 8. Raseti
 9. Rashed
 10. Rast
 11. Rasteu
 12. Reiset
 13. Roset
 14. Rossat
 15. Rosseti
 16. Rosseto
 17. Rossett
 18. Rousset
 19. Ruset
 20. Russett
 21. Raksat
 22. Racet
 23. Reset
 24. Rachet
 25. Racete
 26. Rached
 27. Racht
 28. Rackett
 29. Rageth
 30. Raggett
 31. Ragot
 32. Rascati
 33. Rashad
 34. Rasheed
 35. Rashid
 36. Rashiti
 37. Rasta
 38. Rasteau
 39. Rastia
 40. Raught