Cognom RisheSaber més respecte al cognom Rishe és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Rishe sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Rishe.

El cognom Rishe en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Rishe, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Rishe és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Rishe

Veure mapa del cognom Rishe

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Rishe en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Rishe, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Rishe que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Rishe, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Rishe. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Rishe és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Rishe del món

 1. Estats Units Estats Units (232)
 2. Rússia Rússia (104)
 3. Índia Índia (15)
 4. Ucraïna Ucraïna (7)
 5. Israel Israel (5)
 6. Kazakhstan Kazakhstan (5)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 8. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Indonèsia Indonèsia (1)
 11. Iran Iran (1)
 12. Japó Japó (1)
 13. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 14. Moldàvia Moldàvia (1)
 15. Nigèria Nigèria (1)
 16. Pakistan Pakistan (1)
 17. Suècia Suècia (1)
 18. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Rishe en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Rishe poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Rishe és un cognom més freqüent, i en quins països Rishe és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Rishe ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Rishe pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Rishe, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Rishe o algun dels cognoms similars a Rishe no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Rishe a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Rishe diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Riche
 2. Rische
 3. Rise
 4. Rish
 5. Risha
 6. Rishi
 7. Riske
 8. Risse
 9. Rushe
 10. Risye
 11. Rache
 12. Raiche
 13. Raish
 14. Raisse
 15. Rasche
 16. Rase
 17. Rash
 18. Rasha
 19. Rasho
 20. Raske
 21. Rasse
 22. Reche
 23. Reiche
 24. Reische
 25. Reise
 26. Reish
 27. Reiske
 28. Rese
 29. Resh
 30. Resha
 31. Reske
 32. Resse
 33. Resue
 34. Ricce
 35. Rice
 36. Rich
 37. Richa
 38. Richey
 39. Richi
 40. Richie