Cognom SaadaniSaber més respecte al cognom Saadani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Saadani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Saadani.

El cognom Saadani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Saadani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Saadani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Saadani

Veure mapa del cognom Saadani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Saadani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Saadani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Saadani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Saadani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Saadani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Saadani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Saadani del món

 1. Marroc Marroc (5347)
 2. Algèria Algèria (1445)
 3. Tunísia Tunísia (1349)
 4. França França (271)
 5. Egipte Egipte (36)
 6. Anglaterra Anglaterra (25)
 7. Bèlgica Bèlgica (24)
 8. Estats Units Estats Units (14)
 9. Tanzània Tanzània (13)
 10. Canadà Canadà (12)
 11. Israel Israel (7)
 12. Suïssa Suïssa (4)
 13. Índia Índia (4)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 15. Alemanya Alemanya (3)
 16. Itàlia Itàlia (3)
 17. Espanya Espanya (2)
 18. Iraq Iraq (1)
 19. Iran Iran (1)
 20. Islàndia Islàndia (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Luxemburg Luxemburg (1)
 23. Països Baixos Països Baixos (1)
 24. Qatar Qatar (1)
 25. Ucraïna Ucraïna (1)
 26. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Saadani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Saadani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Saadani és un cognom més freqüent, i en quins països Saadani és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Saadani ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Saadani. Això es deu a que moltes vegades el cognom Saadani ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Saadani fa que puguem trobar molts cognoms similars a Saadani.

No tots els cognoms similars al cognom Saadani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Saadani que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Saadani pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Saadani, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Saadani o algun dels cognoms similars a Saadani no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Saadani a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Saadani diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Saadane
 2. Saidani
 3. Saadouni
 4. Saidana
 5. Soudani
 6. Saidini
 7. Sadami
 8. Saedan
 9. Saidane
 10. Skadan
 11. Sadane
 12. Sedani
 13. Sadaani
 14. Saidan
 15. Sadan
 16. Saadoun
 17. Saadoune
 18. Saden
 19. Sadhwani
 20. Sadouni
 21. Saetan
 22. Satan
 23. Satana
 24. Satian
 25. Satini
 26. Sattini
 27. Saudino
 28. Sawdon
 29. Sayadian
 30. Sayadyan
 31. Sedan
 32. Sedano
 33. Shadoan
 34. Sidan
 35. Sidoni
 36. Sodan
 37. Sodano
 38. Sodini
 39. Soidan
 40. Staana