Cognom SaballSaber més respecte al cognom Saball és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Saball sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Saball.

El cognom Saball en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Saball, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Saball és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Saball

Veure mapa del cognom Saball

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Saball en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Saball, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Saball que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Saball, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Saball. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Saball és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Saball del món

 1. Estats Units Estats Units (76)
 2. Espanya Espanya (73)
 3. Argentina Argentina (48)
 4. Xile Xile (10)
 5. Iran Iran (1)
 6. Suècia Suècia (1)
 7. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Saball en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Saball poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Saball és un cognom més freqüent, i en quins països Saball és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Saball. Això es deu a que moltes vegades el cognom Saball ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Saball tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Saball que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Saball o algun dels cognoms similars a Saball no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Saball a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Saball diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Sabal
 2. Sabala
 3. Saballa
 4. Sabally
 5. Sabaly
 6. Sabell
 7. Savall
 8. Sabali
 9. Saballo
 10. Sabel
 11. Sabella
 12. Sabelli
 13. Sabil
 14. Sable
 15. Sabol
 16. Sapell
 17. Sapill
 18. Saval
 19. Savala
 20. Savalli
 21. Savallo
 22. Savell
 23. Savill
 24. Sebal
 25. Sibal
 26. Sibell
 27. Sobell
 28. Spall
 29. Sabela
 30. Szabala
 31. Sobala
 32. Sabli
 33. Sibale
 34. Sibalo
 35. Sibala
 36. Sabili
 37. Saból
 38. Soballa
 39. Sabillo
 40. Savalle