Cognom SabarisSaber més respecte al cognom Sabaris és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sabaris sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sabaris.

El cognom Sabaris en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sabaris, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sabaris és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sabaris

Veure mapa del cognom Sabaris

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sabaris en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sabaris, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sabaris que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sabaris, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sabaris. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sabaris és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sabaris del món

 1. Espanya Espanya (438)
 2. Argentina Argentina (250)
 3. República Dominicana República Dominicana (69)
 4. Brasil Brasil (23)
 5. Uruguai Uruguai (21)
 6. Índia Índia (16)
 7. Estats Units Estats Units (15)
 8. Filipines Filipines (14)
 9. Veneçuela Veneçuela (8)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Colòmbia Colòmbia (1)
 13. Indonèsia Indonèsia (1)
 14. Noruega Noruega (1)
 15. Panamà Panamà (1)
 16. Romania Romania (1)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sabaris en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sabaris poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sabaris és un cognom més freqüent, i en quins països Sabaris és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Sabaris ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Sabaris. Això es deu a que moltes vegades el cognom Sabaris ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sabaris fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sabaris.

No tots els cognoms similars al cognom Sabaris tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Sabaris que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sabaris pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sabaris, com podem comprovar.

 1. Sabariz
 2. Savaris
 3. Sabarich
 4. Sabers
 5. Sabras
 6. Safarik
 7. Sebares
 8. Subiris
 9. Savarise
 10. Sabarez
 11. Sabores
 12. Subaric
 13. Sabariego
 14. Sabariegos
 15. Sabroso
 16. Saperas
 17. Savarese
 18. Sevares
 19. Sobarzo
 20. Sobers
 21. Sparks
 22. Spears
 23. Sporis
 24. Subers
 25. Subiras
 26. Subires
 27. Subiros
 28. Sabbarese
 29. Sobres
 30. Sabarsky
 31. Spars
 32. Sivris
 33. Sboras
 34. Sabarego
 35. Speares
 36. Sobrik
 37. Saburski
 38. Savariego
 39. Savarsky
 40. Saviers