Cognom SabesSaber més respecte al cognom Sabes és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sabes sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sabes.

El cognom Sabes en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sabes, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sabes és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sabes

Veure mapa del cognom Sabes

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sabes en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sabes, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sabes que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sabes, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sabes. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sabes és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sabes del món

 1. Filipines Filipines (281)
 2. Estats Units Estats Units (93)
 3. Brasil Brasil (76)
 4. Espanya Espanya (46)
 5. França França (40)
 6. Índia Índia (13)
 7. Argentina Argentina (7)
 8. Mèxic Mèxic (5)
 9. República Dominicana República Dominicana (4)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Perú Perú (2)
 12. Armènia Armènia (1)
 13. Bielorússia Bielorússia (1)
 14. Canadà Canadà (1)
 15. Xile Xile (1)
 16. Colòmbia Colòmbia (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. Anglaterra Anglaterra (1)
 19. Marroc Marroc (1)
 20. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sabes en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sabes poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sabes és un cognom més freqüent, i en quins països Sabes és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sabes fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sabes.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sabes pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sabes, com podem comprovar.

 1. Sabas
 2. Sabbs
 3. Sabec
 4. Sabus
 5. Sapes
 6. Sebes
 7. Sabos
 8. Sabek
 9. Sabag
 10. Sabaj
 11. Sabic
 12. Sabik
 13. Sabuz
 14. Sapeg
 15. Savas
 16. Savis
 17. Schabes
 18. Sebek
 19. Seves
 20. Sibas
 21. Sibis
 22. Sipes
 23. Soapes
 24. Sobas
 25. Sobek
 26. Sobies
 27. Sobus
 28. Spees
 29. Spes
 30. Spies
 31. Subies
 32. Sabog
 33. Sobez
 34. Sabga
 35. Sabz
 36. Sabzi
 37. Seibes
 38. Sabzeh
 39. Saibis
 40. Sobis