Cognom SagaySaber més respecte al cognom Sagay és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sagay sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sagay.

El cognom Sagay en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sagay, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sagay és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sagay

Veure mapa del cognom Sagay

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sagay en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sagay, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sagay que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sagay, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sagay. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sagay és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sagay del món

 1. Nigèria Nigèria (871)
 2. Turquia Turquia (563)
 3. Filipines Filipines (465)
 4. Indonèsia Indonèsia (404)
 5. Ucraïna Ucraïna (238)
 6. Índia Índia (156)
 7. Rússia Rússia (116)
 8. Anglaterra Anglaterra (55)
 9. Argentina Argentina (33)
 10. Estats Units Estats Units (29)
 11. Níger Níger (15)
 12. Kazakhstan Kazakhstan (5)
 13. Bèlgica Bèlgica (2)
 14. Brasil Brasil (2)
 15. Camerun Camerun (2)
 16. Benín Benín (1)
 17. Ecuador Ecuador (1)
 18. Espanya Espanya (1)
 19. Ghana Ghana (1)
 20. Grècia Grècia (1)
 21. Guam Guam (1)
 22. Irlanda Irlanda (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Cambodja Cambodja (1)
 25. Malàisia Malàisia (1)
 26. Països Baixos Països Baixos (1)
 27. Noruega Noruega (1)
 28. Perú Perú (1)
 29. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sagay en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sagay poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sagay és un cognom més freqüent, i en quins països Sagay és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Sagay ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Sagay. Això es deu a que moltes vegades el cognom Sagay ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sagay fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sagay.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sagay pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sagay, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Sagay o algun dels cognoms similars a Sagay no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Sagay a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Sagay diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Saga
 2. Sagau
 3. Sagey
 4. Saghy
 5. Segay
 6. Sigay
 7. Sugay
 8. Sagiy
 9. Sasay
 10. Sagaa
 11. Sakay
 12. Saak
 13. Saas
 14. Saca
 15. Sacau
 16. Sachy
 17. Sacy
 18. Sag
 19. Sagawa
 20. Sage
 21. Saggau
 22. Sagi
 23. Sagio
 24. Sago
 25. Sague
 26. Sagui
 27. Saias
 28. Saisy
 29. Saja
 30. Saka
 31. Sakai
 32. Saky
 33. Sasa
 34. Sassy
 35. Saucy
 36. Sauzay
 37. Saxey
 38. Sayas
 39. Sega
 40. Sesay