Cognom SandraySaber més respecte al cognom Sandray és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sandray sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sandray.

El cognom Sandray en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sandray, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sandray és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sandray

Veure mapa del cognom Sandray

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sandray en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sandray, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sandray que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sandray, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sandray. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sandray és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sandray del món

 1. França França (43)
 2. Anglaterra Anglaterra (3)
 3. Rússia Rússia (2)
 4. Índia Índia (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sandray en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sandray poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sandray és un cognom més freqüent, i en quins països Sandray és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Sandray. Això es deu a que moltes vegades el cognom Sandray ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sandray fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sandray.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sandray pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sandray, com podem comprovar.

 1. Sandra
 2. Sandras
 3. Sandry
 4. Sandar
 5. Sandera
 6. Sandhar
 7. Sandora
 8. Sandre
 9. Sandres
 10. Sandri
 11. Sandrian
 12. Sandrik
 13. Sandrin
 14. Sandro
 15. Sandru
 16. Santry
 17. Sendra
 18. Shandra
 19. Sandria
 20. Sandrea
 21. Santra
 22. Sondra
 23. Sandron
 24. Sanedrac
 25. Sandrou
 26. Sendroy
 27. Samdrup
 28. Sander
 29. Sanderes
 30. Sanderman
 31. Sanderos
 32. Sanders
 33. Sanderus
 34. Sandier
 35. Sandor
 36. Sandrick
 37. Sandrier
 38. Sandrigo
 39. Sandrino
 40. Sandrock