Cognom SererSaber més respecte al cognom Serer és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Serer sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Serer.

El cognom Serer en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Serer, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Serer és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Serer

Veure mapa del cognom Serer

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Serer en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Serer, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Serer que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Serer, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Serer. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Serer és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Serer del món

 1. França França (310)
 2. Espanya Espanya (283)
 3. Argentina Argentina (203)
 4. Turquia Turquia (156)
 5. Estats Units Estats Units (48)
 6. Brasil Brasil (35)
 7. Austràlia Austràlia (13)
 8. Àustria Àustria (12)
 9. Anglaterra Anglaterra (10)
 10. Xile Xile (9)
 11. Índia Índia (6)
 12. Portugal Portugal (4)
 13. Rússia Rússia (4)
 14. Canadà Canadà (3)
 15. Hongria Hongria (3)
 16. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Costa d Costa d'Ivori (1)
 19. Cuba Cuba (1)
 20. Alemanya Alemanya (1)
 21. Croàcia Croàcia (1)
 22. Irlanda Irlanda (1)
 23. Itàlia Itàlia (1)
 24. Japó Japó (1)
 25. Moldàvia Moldàvia (1)
 26. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 27. Sèrbia Sèrbia (1)
 28. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Serer en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Serer poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Serer és un cognom més freqüent, i en quins països Serer és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Serer. Això es deu a que moltes vegades el cognom Serer ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Serer fa que puguem trobar molts cognoms similars a Serer.

No tots els cognoms similars al cognom Serer tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Serer que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Serer o algun dels cognoms similars a Serer no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Serer a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Serer diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Searer
 2. Serero
 3. Seurer
 4. Sherer
 5. Sierer
 6. Sirer
 7. Surer
 8. Saerer
 9. Serur
 10. Serier
 11. Serir
 12. Seror
 13. Saurer
 14. Scherer
 15. Serhir
 16. Seriere
 17. Serrar
 18. Serrera
 19. Serrero
 20. Sharer
 21. Shearer
 22. Sheerer
 23. Sherar
 24. Sherrer
 25. Shirer
 26. Shrier
 27. Shryer
 28. Sirera
 29. Surera
 30. Surier
 31. Swearer
 32. Serour
 33. Soarer
 34. Sirur
 35. Serore
 36. Srur
 37. Scorer
 38. Sararu
 39. Sarauer
 40. Sarrar