Cognom SheraziSaber més respecte al cognom Sherazi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sherazi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sherazi.

El cognom Sherazi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sherazi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sherazi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sherazi

Veure mapa del cognom Sherazi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sherazi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sherazi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sherazi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sherazi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sherazi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sherazi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sherazi del món

 1. Pakistan Pakistan (9841)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (358)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (233)
 4. Anglaterra Anglaterra (94)
 5. Estats Units Estats Units (89)
 6. Kuwait Kuwait (77)
 7. Canadà Canadà (74)
 8. Qatar Qatar (34)
 9. Índia Índia (21)
 10. Singapur Singapur (13)
 11. Austràlia Austràlia (8)
 12. Dinamarca Dinamarca (7)
 13. Suècia Suècia (6)
 14. Suïssa Suïssa (6)
 15. Afganistan Afganistan (3)
 16. Tailàndia Tailàndia (2)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 18. Finlàndia Finlàndia (2)
 19. Itàlia Itàlia (2)
 20. Kirguizistan Kirguizistan (2)
 21. Rússia Rússia (1)
 22. Sudan Sudan (1)
 23. Síria Síria (1)
 24. Bahrain Bahrain (1)
 25. Uzbekistan Uzbekistan (1)
 26. Xipre Xipre (1)
 27. Alemanya Alemanya (1)
 28. Escòcia Escòcia (1)
 29. Gal·les Gal·les (1)
 30. Hongria Hongria (1)
 31. Irlanda Irlanda (1)
 32. Israel Israel (1)
 33. Iran Iran (1)
 34. Malàisia Malàisia (1)
 35. Noruega Noruega (1)
 36. Nepal Nepal (1)
 37. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sherazi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sherazi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sherazi és un cognom més freqüent, i en quins països Sherazi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Sherazi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sherazi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sherazi.

No tots els cognoms similars al cognom Sherazi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Sherazi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sherazi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sherazi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Sherazi o algun dels cognoms similars a Sherazi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Sherazi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Sherazi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Sheraz
 2. Shirazi
 3. Shiraki
 4. Serazzi
 5. Sherozia
 6. Saraza
 7. Sarrasi
 8. Sarraz
 9. Scherz
 10. Scorzi
 11. Serago
 12. Seraj
 13. Serak
 14. Seras
 15. Serci
 16. Sergi
 17. Seroz
 18. Sgarzi
 19. Sharak
 20. Shears
 21. Sherck
 22. Shereck
 23. Sherek
 24. Sherick
 25. Sherk
 26. Shrack
 27. Shrago
 28. Shrake
 29. Sieracki
 30. Sorazu
 31. Suraci
 32. Sergei
 33. Sergii
 34. Serazzo
 35. Saraci
 36. Siraki
 37. Sharac
 38. Seeraj
 39. Sharqi
 40. Sharqawi