Cognom ShiatisSaber més respecte al cognom Shiatis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Shiatis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Shiatis.

El cognom Shiatis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Shiatis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Shiatis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Shiatis

Veure mapa del cognom Shiatis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Shiatis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Shiatis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Shiatis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Shiatis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Shiatis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Shiatis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Shiatis del món

 1. Xipre Xipre (116)
 2. Canadà Canadà (9)
 3. Anglaterra Anglaterra (6)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Grècia Grècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Shiatis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Shiatis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Shiatis és un cognom més freqüent, i en quins països Shiatis és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Siatis
 2. Satis
 3. Shadis
 4. Shats
 5. Sheats
 6. Shoates
 7. Shoats
 8. Shits
 9. Satish
 10. Scates
 11. Schats
 12. Scites
 13. Seats
 14. Settis
 15. Shadix
 16. Shatek
 17. Shatz
 18. Sheets
 19. Shoots
 20. Shotts
 21. Shutes
 22. Shutts
 23. Sites
 24. Sittig
 25. Sitts
 26. Skates
 27. Skiadas
 28. Suits
 29. Swatts
 30. Swiatek
 31. Shots
 32. Sadis
 33. Skeates
 34. Shatika
 35. Sidis
 36. Sates
 37. Siatka
 38. Shitiko
 39. Soutis
 40. Siotos