Cognom ShimonoSaber més respecte al cognom Shimono és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Shimono sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Shimono.

El cognom Shimono en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Shimono, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Shimono és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Shimono

Veure mapa del cognom Shimono

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Shimono en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Shimono, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Shimono que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Shimono, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Shimono. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Shimono és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Shimono del món

 1. Japó Japó (1781)
 2. Estats Units Estats Units (252)
 3. Brasil Brasil (178)
 4. Argentina Argentina (7)
 5. Canadà Canadà (6)
 6. Països Baixos Països Baixos (5)
 7. Xile Xile (4)
 8. Zàmbia Zàmbia (3)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. França França (1)
 11. Hong Kong Hong Kong (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Shimono en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Shimono poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Shimono és un cognom més freqüent, i en quins països Shimono és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Shimono ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Shimono. Això es deu a que moltes vegades el cognom Shimono ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Shimono pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Shimono, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Shimono o algun dels cognoms similars a Shimono no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Shimono a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Shimono diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Shimon
 2. Simono
 3. Saimon
 4. Scimone
 5. Shamon
 6. Shemon
 7. Shiman
 8. Simeno
 9. Simino
 10. Simon
 11. Simona
 12. Simone
 13. Simoni
 14. Simony
 15. Shimana
 16. Shinmon
 17. Scimoni
 18. Schimoni
 19. Simonou
 20. Szimon
 21. Schimon
 22. Samano
 23. Samino
 24. Sammon
 25. Samon
 26. Samona
 27. Seamon
 28. Semino
 29. Semon
 30. Shaiman
 31. Shaman
 32. Shamin
 33. Shamoon
 34. Shamoun
 35. Shanon
 36. Sheiman
 37. Shimmin
 38. Shoman
 39. Shomin
 40. Shuman