Cognom ShuperSaber més respecte al cognom Shuper és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Shuper sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Shuper.

El cognom Shuper en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Shuper, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Shuper és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Shuper

Veure mapa del cognom Shuper

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Shuper en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Shuper, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Shuper que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Shuper, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Shuper. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Shuper és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Shuper del món

 1. Ucraïna Ucraïna (536)
 2. Rússia Rússia (87)
 3. Estats Units Estats Units (77)
 4. Canadà Canadà (20)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (5)
 6. Israel Israel (2)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Itàlia Itàlia (1)
 9. Tunísia Tunísia (1)
 10. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Shuper en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Shuper poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Shuper és un cognom més freqüent, i en quins països Shuper és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Shuper ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Shuper. Això es deu a que moltes vegades el cognom Shuper ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Shuper fa que puguem trobar molts cognoms similars a Shuper.

 1. Shaper
 2. Shuber
 3. Super
 4. Souper
 5. Shiper
 6. Shyper
 7. Szuper
 8. Saper
 9. Sapper
 10. Sauber
 11. Schaper
 12. Scheper
 13. Schuber
 14. Schuver
 15. Seper
 16. Seufer
 17. Shaber
 18. Shafer
 19. Shapero
 20. Shauver
 21. Shaver
 22. Sheber
 23. Shever
 24. Shiber
 25. Shipper
 26. Shiver
 27. Shober
 28. Shover
 29. Sipper
 30. Soaper
 31. Soper
 32. Soupir
 33. Sper
 34. Suber
 35. Sueper
 36. Supper
 37. Suver
 38. Szyper
 39. Supera
 40. Soupper