Cognom SobejanoSaber més respecte al cognom Sobejano és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sobejano sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sobejano.

El cognom Sobejano en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sobejano, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sobejano és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sobejano

Veure mapa del cognom Sobejano

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sobejano en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sobejano, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sobejano que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sobejano, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sobejano. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sobejano és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sobejano del món

 1. Espanya Espanya (323)
 2. Filipines Filipines (210)
 3. Argentina Argentina (63)
 4. Estats Units Estats Units (3)
 5. Mèxic Mèxic (2)
 6. Xile Xile (1)
 7. França França (1)
 8. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sobejano en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sobejano poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sobejano és un cognom més freqüent, i en quins països Sobejano és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Sobejano ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Sobejano. Això es deu a que moltes vegades el cognom Sobejano ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Sobejano o algun dels cognoms similars a Sobejano no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Sobejano a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Sobejano diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Subijana
 2. Sopjani
 3. Sopegno
 4. Sobajian
 5. Sabajanes
 6. Sibisan
 7. Sobakin
 8. Sopesen
 9. Sopesens
 10. Spasiano
 11. Spaziano
 12. Spezzano
 13. Sobchenko
 14. Sibajene
 15. Sabazan
 16. Sovegni
 17. Sovesnov
 18. Savignano
 19. Sibson
 20. Sivesind
 21. Souvigne
 22. Souvigny
 23. Spaziani
 24. Speciani
 25. Spekin
 26. Spezzani
 27. Spiesman
 28. Spisani
 29. Sybesma
 30. Spigno
 31. Savegnago
 32. Scopigno
 33. Sapegina
 34. Spikeman
 35. Subachan
 36. Saboujian
 37. Sauvignon
 38. Savchenko
 39. Savchyn
 40. Savignani