Cognom SougouSaber més respecte al cognom Sougou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sougou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sougou.

El cognom Sougou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sougou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sougou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sougou

Veure mapa del cognom Sougou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sougou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sougou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sougou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sougou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sougou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sougou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sougou del món

 1. Senegal Senegal (3404)
 2. Txad Txad (674)
 3. Gabon Gabon (505)
 4. Níger Níger (190)
 5. Camerun Camerun (83)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (45)
 7. Costa d Costa d'Ivori (37)
 8. Benín Benín (17)
 9. Estats Units Estats Units (8)
 10. Canadà Canadà (7)
 11. Mauritània Mauritània (6)
 12. Espanya Espanya (5)
 13. França França (4)
 14. Togo Togo (4)
 15. Brasil Brasil (3)
 16. Itàlia Itàlia (3)
 17. República del Congo República del Congo (1)
 18. Etiòpia Etiòpia (1)
 19. Gàmbia Gàmbia (1)
 20. Guinea Guinea (1)
 21. Marroc Marroc (1)
 22. Mònaco Mònaco (1)
 23. Mali Mali (1)
 24. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sougou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sougou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sougou és un cognom més freqüent, i en quins països Sougou és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Sougou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Sougou.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Sougou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Sougou, com podem comprovar.

 1. Soukou
 2. Sousou
 3. Saugo
 4. Sogo
 5. Sossou
 6. Souge
 7. Sougy
 8. Sugo
 9. Sugoi
 10. Sokou
 11. Sozou
 12. Sugow
 13. Sougue
 14. Sougui
 15. Soussou
 16. Sagau
 17. Saggau
 18. Sago
 19. Sauco
 20. Scego
 21. Seago
 22. Sego
 23. Segu
 24. Sekou
 25. Sessou
 26. Shigo
 27. Shough
 28. Shuga
 29. Shugg
 30. Sigo
 31. Sigu
 32. Skoug
 33. Soage
 34. Sociu
 35. Socko
 36. Soga
 37. Sogge
 38. Sogue
 39. Sojo
 40. Soko