Cognom StokaSaber més respecte al cognom Stoka és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Stoka sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Stoka.

El cognom Stoka en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Stoka, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Stoka és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Stoka

Veure mapa del cognom Stoka

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Stoka en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Stoka, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Stoka que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Stoka, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Stoka. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Stoka és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Stoka del món

 1. Grècia Grècia (149)
 2. Austràlia Austràlia (96)
 3. Itàlia Itàlia (57)
 4. Bielorússia Bielorússia (56)
 5. Letònia Letònia (39)
 6. Estats Units Estats Units (31)
 7. Rússia Rússia (22)
 8. Tanzània Tanzània (9)
 9. Argentina Argentina (9)
 10. Espanya Espanya (9)
 11. Anglaterra Anglaterra (6)
 12. Polònia Polònia (5)
 13. Suècia Suècia (5)
 14. Alemanya Alemanya (4)
 15. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 16. Lituània Lituània (4)
 17. França França (3)
 18. Bèlgica Bèlgica (2)
 19. Brasil Brasil (2)
 20. Ucraïna Ucraïna (1)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 22. Afganistan Afganistan (1)
 23. Albània Albània (1)
 24. Xile Xile (1)
 25. Gal·les Gal·les (1)
 26. Macedònia Macedònia (1)
 27. Nigèria Nigèria (1)
 28. Noruega Noruega (1)
 29. Sèrbia Sèrbia (1)
 30. Eslovènia Eslovènia (1)
 31. Eslovàquia Eslovàquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Stoka en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Stoka poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Stoka és un cognom més freqüent, i en quins països Stoka és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Stoka ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Stoka tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Stoka que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Stoka o algun dels cognoms similars a Stoka no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Stoka a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Stoka diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Stika
 2. Stok
 3. Stoke
 4. Stokka
 5. Stoks
 6. Stoyka
 7. Styka
 8. Stocka
 9. Stojka
 10. Staka
 11. Satoca
 12. Setka
 13. Sitka
 14. Sotka
 15. Sotoca
 16. Stake
 17. Stasa
 18. Staska
 19. Stek
 20. Sticka
 21. Stike
 22. Stoaks
 23. Stoch
 24. Stock
 25. Stockau
 26. Stocke
 27. Stocki
 28. Stocks
 29. Stohs
 30. Stoica
 31. Stoj
 32. Stokey
 33. Stokke
 34. Stokoe
 35. Stoos
 36. Stos
 37. Stose
 38. Stoss
 39. Stoyko
 40. Stuk