Cognom SwenSaber més respecte al cognom Swen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Swen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Swen.

El cognom Swen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Swen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Swen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Swen

Veure mapa del cognom Swen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Swen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Swen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Swen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Swen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Swen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Swen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Swen del món

 1. Libèria Libèria (10432)
 2. Estats Units Estats Units (357)
 3. Nigèria Nigèria (247)
 4. Països Baixos Països Baixos (124)
 5. Índia Índia (49)
 6. Canadà Canadà (19)
 7. Cambodja Cambodja (19)
 8. Xina Xina (12)
 9. Alemanya Alemanya (4)
 10. Singapur Singapur (4)
 11. Taiwan Taiwan (4)
 12. Austràlia Austràlia (3)
 13. Bèlgica Bèlgica (2)
 14. Suècia Suècia (2)
 15. Brasil Brasil (1)
 16. Dinamarca Dinamarca (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Grècia Grècia (1)
 19. Hongria Hongria (1)
 20. Indonèsia Indonèsia (1)
 21. Malàisia Malàisia (1)
 22. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 23. Perú Perú (1)
 24. Romania Romania (1)
 25. Eslovàquia Eslovàquia (1)
 26. Sierra Leone Sierra Leone (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Swen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Swen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Swen és un cognom més freqüent, i en quins països Swen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Swen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Swen fa que puguem trobar molts cognoms similars a Swen.

No tots els cognoms similars al cognom Swen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Swen que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Swen o algun dels cognoms similars a Swen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Swen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Swen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Saen
 2. Seen
 3. Sen
 4. Sewen
 5. Shen
 6. Sien
 7. Suen
 8. Swaen
 9. Swan
 10. Sween
 11. Swem
 12. Swene
 13. Sweno
 14. Swon
 15. Syen
 16. Saan
 17. Saeni
 18. Sahn
 19. Sain
 20. San
 21. Sann
 22. Saun
 23. Sawan
 24. Sawin
 25. Sawn
 26. Sayen
 27. Sayn
 28. Scawen
 29. Scena
 30. Schwen
 31. Sean
 32. Seem
 33. Seeno
 34. Sehn
 35. Sein
 36. Sem
 37. Sena
 38. Sene
 39. Seni
 40. Senn