Cognom SzyskowskiSaber més respecte al cognom Szyskowski és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Szyskowski sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Szyskowski.

El cognom Szyskowski en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Szyskowski, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Szyskowski és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Szyskowski

Veure mapa del cognom Szyskowski

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Szyskowski en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Szyskowski, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Szyskowski que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Szyskowski, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Szyskowski. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Szyskowski és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Szyskowski del món

 1. Estats Units Estats Units (37)
 2. França França (3)
 3. Alemanya Alemanya (2)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Szyskowski en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Szyskowski poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Szyskowski és un cognom més freqüent, i en quins països Szyskowski és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Szyskowski ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Szyskowski tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Szyskowski que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Szyszkowski
 2. Saskowski
 3. Szwykowski
 4. Szychowski
 5. Szygowski
 6. Szakowski
 7. Sakowski
 8. Schukowski
 9. Sekowski
 10. Skokowski
 11. Swiszowski
 12. Sychowski
 13. Szwajkowski
 14. Sowikowski
 15. Sukowski
 16. Szwejkowski
 17. Seczkowski
 18. Szajowski
 19. Szychowki
 20. Szyczewski
 21. Suckowski
 22. Siwakowski
 23. Siwkowski
 24. Szakowska
 25. Schaikowski
 26. Scheikowski
 27. Sieczkowski
 28. Skoczowski
 29. Swieykowski
 30. Sokoowski
 31. Sakowska
 32. Saciowski
 33. Szykowicz
 34. Szajewski
 35. Szwajcowski
 36. Sowikowska
 37. Suchowski
 38. Schakoski
 39. Szczygowski
 40. Skokowska