Cognom TaberneroSaber més respecte al cognom Tabernero és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Tabernero sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Tabernero.

El cognom Tabernero en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Tabernero, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Tabernero és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Tabernero

Veure mapa del cognom Tabernero

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Tabernero en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Tabernero, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Tabernero que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Tabernero, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Tabernero. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Tabernero és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Tabernero del món

 1. Espanya Espanya (2157)
 2. Filipines Filipines (1256)
 3. Argentina Argentina (264)
 4. Estats Units Estats Units (84)
 5. Brasil Brasil (20)
 6. Canadà Canadà (18)
 7. Veneçuela Veneçuela (16)
 8. França França (7)
 9. Anglaterra Anglaterra (6)
 10. Uruguai Uruguai (6)
 11. Colòmbia Colòmbia (2)
 12. Irlanda Irlanda (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Angola Angola (1)
 15. Bèlgica Bèlgica (1)
 16. Bolívia Bolívia (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. República Dominicana República Dominicana (1)
 19. Ecuador Ecuador (1)
 20. Itàlia Itàlia (1)
 21. Laos Laos (1)
 22. Mèxic Mèxic (1)
 23. Perú Perú (1)
 24. Portugal Portugal (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 27. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Tabernero en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Tabernero poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Tabernero és un cognom més freqüent, i en quins països Tabernero és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Tabernero. Això es deu a que moltes vegades el cognom Tabernero ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Tabernero fa que puguem trobar molts cognoms similars a Tabernero.

 1. Tabarnero
 2. Taberner
 3. Tabarner
 4. Taberne
 5. Taverner
 6. Taferner
 7. Taberna
 8. Tabernas
 9. Taverne
 10. Tavernese
 11. Tavernet
 12. Taverney
 13. Tavernier
 14. Taverniso
 15. Tavernari
 16. Tabarne
 17. Taveriner
 18. Tavernor
 19. Tabbernor
 20. Tabarino
 21. Tabernilla
 22. Taborn
 23. Taverna
 24. Tavernay
 25. Tavernia
 26. Tavierne
 27. Taverniti
 28. Tavernas
 29. Tavernelli
 30. Tavernise
 31. Taverni
 32. Tabarrini
 33. Tabron
 34. Teverna
 35. Toberman
 36. Toburen
 37. Tabormina
 38. Tiberini
 39. Tabarini
 40. Tavarone