Cognom TanevskiSaber més respecte al cognom Tanevski és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Tanevski sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Tanevski.

El cognom Tanevski en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Tanevski, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Tanevski és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Tanevski

Veure mapa del cognom Tanevski

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Tanevski en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Tanevski, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Tanevski que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Tanevski, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Tanevski. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Tanevski és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Tanevski del món

 1. Macedònia Macedònia (638)
 2. Austràlia Austràlia (114)
 3. Sèrbia Sèrbia (41)
 4. Estats Units Estats Units (32)
 5. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (25)
 6. Canadà Canadà (25)
 7. Bulgària Bulgària (24)
 8. Croàcia Croàcia (23)
 9. Suècia Suècia (7)
 10. Alemanya Alemanya (2)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Àustria Àustria (1)
 13. República Txeca República Txeca (1)
 14. França França (1)
 15. Grècia Grècia (1)
 16. Països Baixos Països Baixos (1)
 17. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 18. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Tanevski en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Tanevski poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Tanevski és un cognom més freqüent, i en quins països Tanevski és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Tanevski ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Tanevski fa que puguem trobar molts cognoms similars a Tanevski.

Discernir si va ser abans el cognom Tanevski o algun dels cognoms similars a Tanevski no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Tanevski a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Tanevski diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Tanevska
 2. Tanovska
 3. Tanuvasa
 4. Tempski
 5. Tanović
 6. Tomovska
 7. Tambosi
 8. Tambasco
 9. Tampeste
 10. Tempesti
 11. Tenbusch
 12. Tenpas
 13. Tombesi
 14. Tonbes
 15. Tampus
 16. Tonfack
 17. Tambassa
 18. Tambuscio
 19. Tambos
 20. Tanfoglio
 21. Tambascia
 22. Tampucci
 23. Tambke
 24. Tampesta
 25. Tambaco
 26. Tempest
 27. Tempesta
 28. Ten bosch
 29. Ten post
 30. Thombs
 31. Thompsen
 32. Thompsom
 33. Thompson
 34. Timbes
 35. Timbs
 36. Timbus
 37. Timpson
 38. Tombas
 39. Tombes
 40. Tombs