Cognom TchikayaSaber més respecte al cognom Tchikaya és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Tchikaya sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Tchikaya.

El cognom Tchikaya en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Tchikaya, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Tchikaya és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Tchikaya

Veure mapa del cognom Tchikaya

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Tchikaya en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Tchikaya, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Tchikaya que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Tchikaya, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Tchikaya. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Tchikaya és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Tchikaya del món

 1. República del Congo República del Congo (2296)
 2. Gabon Gabon (960)
 3. Marroc Marroc (170)
 4. França França (64)
 5. Camerun Camerun (55)
 6. Costa d Costa d'Ivori (2)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Estats Units Estats Units (2)
 9. Angola Angola (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Togo Togo (1)
 14. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Tchikaya en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Tchikaya poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Tchikaya és un cognom més freqüent, i en quins països Tchikaya és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Tchikaya ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Tchikaya fa que puguem trobar molts cognoms similars a Tchikaya.

No tots els cognoms similars al cognom Tchikaya tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Tchikaya que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Tchikaya pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Tchikaya, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Tchikaya o algun dels cognoms similars a Tchikaya no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Tchikaya a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Tchikaya diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Tchicaya
 2. Tchikoua
 3. Tshika
 4. Takekawa
 5. Takizawa
 6. Tchich
 7. Tsuchiya
 8. Tochiki
 9. Tshisa
 10. Tsoyskaya
 11. Tshogay
 12. Tshegay
 13. Tshojay
 14. Tshokey
 15. Tzika
 16. Tsika
 17. Tshaka
 18. Tkaca
 19. Tchaik
 20. Tachick
 21. Takac
 22. Takach
 23. Takacs
 24. Takagi
 25. Takaki
 26. Takaoka
 27. Takas
 28. Takase
 29. Takash
 30. Tasaka
 31. Tasias
 32. Tcaci
 33. Tesias
 34. Texias
 35. Ticas
 36. Tigasi
 37. Tkac
 38. Tkach
 39. Tkacs
 40. Tkacz