Cognom TossalSaber més respecte al cognom Tossal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Tossal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Tossal.

El cognom Tossal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Tossal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Tossal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Tossal

Veure mapa del cognom Tossal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Tossal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Tossal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Tossal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Tossal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Tossal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Tossal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Tossal del món

 1. Espanya Espanya (8)
 2. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Tossal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Tossal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Tossal és un cognom més freqüent, i en quins països Tossal és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Tossal ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Tossal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Tossal, com podem comprovar.

 1. Tosal
 2. Tossel
 3. Tojal
 4. Tusal
 5. Toukal
 6. Tassel
 7. Tesal
 8. Tossell
 9. Takal
 10. Takkal
 11. Tasell
 12. Tassell
 13. Tassoul
 14. Tesla
 15. Teslaa
 16. Tessele
 17. Tical
 18. Tosello
 19. Touzel
 20. Tusell
 21. Tussell
 22. Toselli
 23. Tokel
 24. Tshala
 25. Tsala
 26. Tekkal
 27. Tugal
 28. Tocali
 29. Tisell
 30. Tysall
 31. Toxell
 32. Tokell
 33. Tissell
 34. Tackel
 35. Taczala
 36. Takala
 37. Takel
 38. Takla
 39. Tasillo
 40. Taswell