Cognom TrawickSaber més respecte al cognom Trawick és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Trawick sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Trawick.

El cognom Trawick en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Trawick, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Trawick és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Trawick

Veure mapa del cognom Trawick

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Trawick en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Trawick, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Trawick que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Trawick, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Trawick. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Trawick és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Trawick del món

 1. Estats Units Estats Units (4239)
 2. Canadà Canadà (45)
 3. Panamà Panamà (7)
 4. Països Baixos Països Baixos (6)
 5. Austràlia Austràlia (5)
 6. Anglaterra Anglaterra (2)
 7. Afganistan Afganistan (1)
 8. Brasil Brasil (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. Índia Índia (1)
 12. Jamaica Jamaica (1)
 13. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 14. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 15. Nigèria Nigèria (1)
 16. Nicaragua Nicaragua (1)
 17. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Trawick en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Trawick poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Trawick és un cognom més freqüent, i en quins països Trawick és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Trawick ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Trawick. Això es deu a que moltes vegades el cognom Trawick ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Trawick fa que puguem trobar molts cognoms similars a Trawick.

No tots els cognoms similars al cognom Trawick tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Trawick que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Trawick o algun dels cognoms similars a Trawick no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Trawick a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Trawick diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Trawicki
 2. Traywick
 3. Track
 4. Traico
 5. Traweek
 6. Trick
 7. Tarica
 8. Tarik
 9. Terrick
 10. Trac
 11. Trace
 12. Trach
 13. Tracy
 14. Tracz
 15. Trasca
 16. Trascu
 17. Trask
 18. Trauco
 19. Trausch
 20. Treweek
 21. Trica
 22. Trice
 23. Trock
 24. Truica
 25. Turick
 26. Truck
 27. Trik
 28. Trazie
 29. Tracco
 30. Torahico
 31. Traki
 32. Tracki
 33. Turewicz
 34. Trico
 35. Trak
 36. Troicki
 37. Tareck
 38. Traigo
 39. Trasi
 40. Tarico