Cognom UrisarriSaber més respecte al cognom Urisarri és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Urisarri sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Urisarri.

El cognom Urisarri en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Urisarri, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Urisarri és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Urisarri

Veure mapa del cognom Urisarri

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Urisarri en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Urisarri, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Urisarri que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Urisarri, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Urisarri. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Urisarri és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Urisarri del món

 1. Espanya Espanya (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Urisarri en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Urisarri poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Urisarri és un cognom més freqüent, i en quins països Urisarri és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Urisarri. Això es deu a que moltes vegades el cognom Urisarri ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Urisarri pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Urisarri, com podem comprovar.

 1. Urizarri
 2. Urisar
 3. Urgorri
 4. Uriszar
 5. Urizar
 6. Urizarna
 7. Ursaru
 8. Uricare
 9. Urgarte
 10. Urkaregi
 11. Urkiri
 12. Urquiri
 13. Ursery
 14. Urgorry
 15. Urquart
 16. Urqhart
 17. Urcaregui
 18. Urceira
 19. Urcera
 20. Urgaregui
 21. Urquhart
 22. Urcarregui
 23. Uruqhart
 24. Urízar
 25. Urgert
 26. Urazurrutia
 27. Uriagereka
 28. Uruchurtu
 29. Uriaguereca
 30. Urizarbarrena
 31. Urruchurtu
 32. Urzuriaga