Cognom VadellSaber més respecte al cognom Vadell és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Vadell sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Vadell.

El cognom Vadell en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Vadell, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Vadell és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Vadell

Veure mapa del cognom Vadell

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Vadell en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Vadell, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Vadell que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Vadell, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Vadell. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Vadell és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Vadell del món

 1. Espanya Espanya (763)
 2. Argentina Argentina (307)
 3. Mauritània Mauritània (263)
 4. Veneçuela Veneçuela (194)
 5. Estats Units Estats Units (169)
 6. Suècia Suècia (102)
 7. Cuba Cuba (63)
 8. França França (59)
 9. Uruguai Uruguai (39)
 10. Xile Xile (27)
 11. Puerto Rico Puerto Rico (8)
 12. Finlàndia Finlàndia (7)
 13. Brasil Brasil (3)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Mèxic Mèxic (1)
 16. Noruega Noruega (1)
 17. El Salvador El Salvador (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Vadell en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Vadell poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Vadell és un cognom més freqüent, i en quins països Vadell és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Vadell ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Vadell tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Vadell que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Vadel
 2. Videll
 3. Vadala
 4. Vadillo
 5. Vaudel
 6. Vedel
 7. Vedelli
 8. Viadel
 9. Vidall
 10. Videl
 11. Videla
 12. Vatel
 13. Vadhel
 14. Vedele
 15. Videal
 16. Vudela
 17. Vidella
 18. Vattel
 19. Viatela
 20. Vidal
 21. Vidale
 22. Vidali
 23. Vidiella
 24. Vidilla
 25. Vidulla
 26. Vitel
 27. Vitela
 28. Vitella
 29. Vitelli
 30. Vitello
 31. Vodola
 32. Votel
 33. Vadiola
 34. Vidala
 35. Vidalle
 36. Vodle
 37. Vudali
 38. Videlia
 39. Vadalà
 40. Vidil