Cognom VadetSaber més respecte al cognom Vadet és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Vadet sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Vadet.

El cognom Vadet en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Vadet, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Vadet és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Vadet

Veure mapa del cognom Vadet

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Vadet en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Vadet, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Vadet que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Vadet, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Vadet. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Vadet és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Vadet del món

 1. França França (182)
 2. Noruega Noruega (44)
 3. Bulgària Bulgària (34)
 4. Dinamarca Dinamarca (5)
 5. Índia Índia (4)
 6. Haití Haití (1)
 7. Filipines Filipines (1)
 8. Turquia Turquia (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Vadet en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Vadet poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Vadet és un cognom més freqüent, i en quins països Vadet és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Vadet fa que puguem trobar molts cognoms similars a Vadet.

No tots els cognoms similars al cognom Vadet tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Vadet que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Vadet o algun dels cognoms similars a Vadet no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Vadet a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Vadet diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Vahdat
 2. Vidot
 3. Vitet
 4. Viudet
 5. Vadhat
 6. Videta
 7. Veteta
 8. Veteto
 9. Vidad
 10. Videtto
 11. Vidito
 12. Viduto
 13. Vittet
 14. Vidaud
 15. Vitetta
 16. Vitetti
 17. Vidotti
 18. Vidotto
 19. Vitatoe
 20. Vititoe
 21. Vittetoe
 22. Vitutia
 23. Vittitoe
 24. Vittitow