Cognom ValdehitaSaber més respecte al cognom Valdehita és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Valdehita sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Valdehita.

El cognom Valdehita en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Valdehita, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Valdehita és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Valdehita

Veure mapa del cognom Valdehita

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Valdehita en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Valdehita, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Valdehita que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Valdehita, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Valdehita. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Valdehita és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Valdehita del món

 1. Espanya Espanya (188)
 2. Àustria Àustria (1)
 3. República Dominicana República Dominicana (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Valdehita en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Valdehita poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Valdehita és un cognom més freqüent, i en quins països Valdehita és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Valdehita ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Valdehita. Això es deu a que moltes vegades el cognom Valdehita ha anat patint mutacions.

 1. Valdeita
 2. Valdete
 3. Valdata
 4. Valdetaro
 5. Valdettaro
 6. Valtida
 7. Valtot
 8. Valitutto
 9. Viladot
 10. Vladut
 11. Vladutu
 12. Vialidad
 13. Villaitodo
 14. Veluthedathu
 15. Voltattorni
 16. Villedieu de torcy
 17. Vallée-detcheverry