Cognom VenanceSaber més respecte al cognom Venance és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Venance sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Venance.

El cognom Venance en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Venance, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Venance és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Venance

Veure mapa del cognom Venance

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Venance en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Venance, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Venance que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Venance, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Venance. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Venance és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Venance del món

 1. Tanzània Tanzània (31845)
 2. França França (641)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (376)
 4. Canadà Canadà (206)
 5. Costa d Costa d'Ivori (32)
 6. Etiòpia Etiòpia (25)
 7. Madagascar Madagascar (16)
 8. Nova Caledònia Nova Caledònia (16)
 9. Brasil Brasil (10)
 10. Índia Índia (10)
 11. Ghana Ghana (9)
 12. Gabon Gabon (4)
 13. Estats Units Estats Units (4)
 14. Alemanya Alemanya (3)
 15. Kenya Kenya (3)
 16. Àustria Àustria (1)
 17. Bèlgica Bèlgica (1)
 18. Benín Benín (1)
 19. Anglaterra Anglaterra (1)
 20. Gal·les Gal·les (1)
 21. Haití Haití (1)
 22. Togo Togo (1)
 23. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Venance en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Venance poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Venance és un cognom més freqüent, i en quins països Venance és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Venance. Això es deu a que moltes vegades el cognom Venance ha anat patint mutacions.

 1. Venanci
 2. Venancio
 3. Venanzi
 4. Venancia
 5. Venencie
 6. Venenga
 7. Venanzio
 8. Venuncio
 9. Vanengen
 10. Vaningen
 11. Venning
 12. Venningen
 13. Vining
 14. Van enck
 15. Venâncio
 16. Van inge
 17. Venunzio
 18. Vennings
 19. Vanwinkle
 20. Vinning
 21. Venenciano
 22. Vanonacker
 23. Von unger
 24. Van engen
 25. Vaninwegen
 26. Van angeren
 27. Van winghe
 28. Van winckel
 29. Vinamagua
 30. Van henis
 31. Van wankum
 32. Van amstel
 33. Van nienes
 34. Vanenkevort
 35. Van hengst
 36. Van wingene
 37. Van winssen
 38. Van woensel
 39. Van woonsel
 40. Von manstein