Cognom WarreSaber més respecte al cognom Warre és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Warre sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Warre.

El cognom Warre en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Warre, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Warre és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Warre

Veure mapa del cognom Warre

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Warre en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Warre, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Warre que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Warre, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Warre. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Warre és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Warre del món

 1. Anglaterra Anglaterra (51)
 2. Indonèsia Indonèsia (40)
 3. Estats Units Estats Units (31)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (27)
 5. Nigèria Nigèria (18)
 6. Senegal Senegal (10)
 7. França França (9)
 8. Austràlia Austràlia (6)
 9. Benín Benín (3)
 10. Canadà Canadà (3)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Bèlgica Bèlgica (2)
 13. Camerun Camerun (2)
 14. Tanzània Tanzània (2)
 15. Espanya Espanya (1)
 16. Gal·les Gal·les (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Índia Índia (1)
 19. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)
 20. Níger Níger (1)
 21. Països Baixos Països Baixos (1)
 22. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Warre en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Warre poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Warre és un cognom més freqüent, i en quins països Warre és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Warre. Això es deu a que moltes vegades el cognom Warre ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Warre fa que puguem trobar molts cognoms similars a Warre.

Discernir si va ser abans el cognom Warre o algun dels cognoms similars a Warre no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Warre a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Warre diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Waire
 2. Ware
 3. Warr
 4. Wawre
 5. Werre
 6. Warry
 7. Waara
 8. Waer
 9. Wahr
 10. Wair
 11. War
 12. Wara
 13. Wary
 14. Wawro
 15. Wayere
 16. Weare
 17. Were
 18. Werr
 19. Werra
 20. Werro
 21. Werry
 22. Weyre
 23. Wharry
 24. Wiere
 25. Wierre
 26. Wire
 27. Woore
 28. Wree
 29. Wroe
 30. Wrye
 31. Wurie
 32. Wurr
 33. Wyre
 34. Wari
 35. Whore
 36. Wario
 37. Warui
 38. Wawire
 39. Whare
 40. Wairy