Cognom WenickiSaber més respecte al cognom Wenicki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Wenicki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Wenicki.

El cognom Wenicki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Wenicki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Wenicki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Wenicki

Veure mapa del cognom Wenicki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Wenicki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Wenicki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Wenicki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Wenicki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Wenicki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Wenicki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Wenicki del món

 1. Brasil Brasil (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Wenicki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Wenicki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Wenicki és un cognom més freqüent, i en quins països Wenicki és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Wenicki fa que puguem trobar molts cognoms similars a Wenicki.

No tots els cognoms similars al cognom Wenicki tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Wenicki que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Wenicki pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Wenicki, com podem comprovar.

 1. Wenick
 2. Winicki
 3. Wenecki
 4. Wenck
 5. Wenik
 6. Winick
 7. Winiecki
 8. Winnicki
 9. Wencke
 10. Wincki
 11. Waniek
 12. Wannick
 13. Wanwick
 14. Waynick
 15. Weinke
 16. Wenc
 17. Wence
 18. Wengi
 19. Wenig
 20. Wenisch
 21. Wenk
 22. Wenke
 23. Wenske
 24. Wianecki
 25. Wienecke
 26. Wineck
 27. Wineski
 28. Winik
 29. Winnick
 30. Winski
 31. Wnuck
 32. Womick
 33. Wenche
 34. Woniak
 35. Wangcai
 36. Wehncke
 37. Wenis
 38. Wiencko
 39. Wenzke
 40. Woniczka