Cognom WoldringhSaber més respecte al cognom Woldringh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Woldringh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Woldringh.

El cognom Woldringh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Woldringh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Woldringh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Woldringh

Veure mapa del cognom Woldringh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Woldringh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Woldringh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Woldringh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Woldringh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Woldringh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Woldringh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Woldringh del món

 1. Països Baixos Països Baixos (136)
 2. Canadà Canadà (6)
 3. Suïssa Suïssa (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Woldringh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Woldringh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Woldringh és un cognom més freqüent, i en quins països Woldringh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Woldringh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Woldringh. Això es deu a que moltes vegades el cognom Woldringh ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Woldringh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Woldringh.

 1. Woldring
 2. Woldridge
 3. Waldridge
 4. Wildering
 5. Wildrich
 6. Wildridge
 7. Woltering
 8. Wooldridge
 9. Waldren
 10. Waldrip
 11. Waldron
 12. Wildrick
 13. Weldrick
 14. Waltering
 15. Waldern
 16. Waldrab
 17. Waldram
 18. Waldrep
 19. Waldroff
 20. Waldroop
 21. Waldrop
 22. Waldroup
 23. Waldrum
 24. Waldrup
 25. Waltrip
 26. Wilderen
 27. Wildermuth
 28. Wildre
 29. Wolder
 30. Waldrops
 31. Waldir
 32. Woldarsky
 33. Waltris
 34. Waldre
 35. Waltrick
 36. Weldrake
 37. Walder
 38. Waldera
 39. Walders
 40. Waldersee