Cognom WollnySaber més respecte al cognom Wollny és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Wollny sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Wollny.

El cognom Wollny en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Wollny, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Wollny és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Wollny

Veure mapa del cognom Wollny

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Wollny en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Wollny, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Wollny que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Wollny, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Wollny. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Wollny és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Wollny del món

 1. Alemanya Alemanya (4769)
 2. Polònia Polònia (131)
 3. Estats Units Estats Units (57)
 4. Dinamarca Dinamarca (22)
 5. Anglaterra Anglaterra (21)
 6. Brasil Brasil (16)
 7. Canadà Canadà (16)
 8. República Txeca República Txeca (15)
 9. Suècia Suècia (8)
 10. Suïssa Suïssa (5)
 11. Àustria Àustria (3)
 12. Bèlgica Bèlgica (3)
 13. França França (2)
 14. Països Baixos Països Baixos (2)
 15. Espanya Espanya (1)
 16. Grècia Grècia (1)
 17. Indonèsia Indonèsia (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Luxemburg Luxemburg (1)
 20. Rússia Rússia (1)
 21. Tailàndia Tailàndia (1)
 22. Turquia Turquia (1)
 23. Vietnam Vietnam (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Wollny en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Wollny poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Wollny és un cognom més freqüent, i en quins països Wollny és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Wollny fa que puguem trobar molts cognoms similars a Wollny.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Wollny pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Wollny, com podem comprovar.

 1. Wollney
 2. Wolny
 3. Wolan
 4. Wolen
 5. Wolin
 6. Wollam
 7. Wollan
 8. Wollen
 9. Wollin
 10. Wollum
 11. Wolney
 12. Wolina
 13. Wolna
 14. Walen
 15. Walin
 16. Wallan
 17. Wallem
 18. Wallen
 19. Wallin
 20. Walline
 21. Wallon
 22. Wallum
 23. Waln
 24. Walne
 25. Walon
 26. Welin
 27. Wellen
 28. Wellin
 29. Welna
 30. Wilane
 31. Wilen
 32. Wilini
 33. Willam
 34. Willan
 35. Willem
 36. Willen
 37. Willim
 38. Willin
 39. Willnow
 40. Woolam