Cognom WoroniukSaber més respecte al cognom Woroniuk és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Woroniuk sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Woroniuk.

El cognom Woroniuk en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Woroniuk, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Woroniuk és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Woroniuk

Veure mapa del cognom Woroniuk

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Woroniuk en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Woroniuk, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Woroniuk que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Woroniuk, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Woroniuk. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Woroniuk és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Woroniuk del món

 1. Canadà Canadà (209)
 2. Polònia Polònia (77)
 3. Argentina Argentina (32)
 4. Anglaterra Anglaterra (13)
 5. Israel Israel (13)
 6. Austràlia Austràlia (8)
 7. Alemanya Alemanya (6)
 8. Qatar Qatar (6)
 9. Brasil Brasil (4)
 10. Estats Units Estats Units (3)
 11. Mèxic Mèxic (1)
 12. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Woroniuk en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Woroniuk poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Woroniuk és un cognom més freqüent, i en quins països Woroniuk és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Woroniuk fa que puguem trobar molts cognoms similars a Woroniuk.

No tots els cognoms similars al cognom Woroniuk tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Woroniuk que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Woroniak
 2. Woronik
 3. Wornick
 4. Woroniuch
 5. Woroniec
 6. Wereniuk
 7. Woronis
 8. Woronicki
 9. Warnick
 10. Wernick
 11. Wornack
 12. Woroniecki
 13. Woronzow
 14. Weronika
 15. Wernik
 16. Woronecki
 17. Woronko
 18. Woroniecka
 19. Wronisz
 20. Warenhuk
 21. Wawryniuk
 22. Wawreniuk
 23. Weremiuk
 24. Warnack
 25. Warneck
 26. Warnicke
 27. Warnock
 28. Warnus
 29. Warunek
 30. Werneck
 31. Wernicke
 32. Wernicki
 33. Wernig
 34. Wiernik
 35. Wormack
 36. Woronowicz
 37. Worung
 38. Wroniecki
 39. Wronka
 40. Wronko