Cognom Wynaendts



Saber més respecte al cognom Wynaendts és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Wynaendts sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Wynaendts.

El cognom Wynaendts en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Wynaendts, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Wynaendts és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Wynaendts

Veure mapa del cognom Wynaendts

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Wynaendts en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Wynaendts, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Wynaendts que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Wynaendts, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Wynaendts. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Wynaendts és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Wynaendts del món

 1. França França (11)
 2. Bèlgica Bèlgica (1)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)
 4. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Wynaendts en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Wynaendts poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Wynaendts és un cognom més freqüent, i en quins països Wynaendts és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Wynaendts ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Wynaendts fa que puguem trobar molts cognoms similars a Wynaendts.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Wynaendts pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Wynaendts, com podem comprovar.

 1. Wynands
 2. Wynants
 3. Wynant
 4. Weynandt
 5. Weinandt
 6. Weynand
 7. Winand
 8. Winandy
 9. Winant
 10. Wayment
 11. Weinand
 12. Weinandy
 13. Wienand
 14. Wymond
 15. Wynendaele
 16. Wannenwetsch
 17. Weinhandl
 18. Weymont
 19. Whaymand
 20. Waymont
 21. Wamundila