Cognom XifroSaber més respecte al cognom Xifro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Xifro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Xifro.

El cognom Xifro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Xifro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Xifro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Xifro

Veure mapa del cognom Xifro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Xifro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Xifro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Xifro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Xifro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Xifro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Xifro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Xifro del món

 1. Espanya Espanya (46)
 2. Argentina Argentina (6)
 3. República Dominicana República Dominicana (4)
 4. Dominica Dominica (1)
 5. França França (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Xifro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Xifro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Xifro és un cognom més freqüent, i en quins països Xifro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Xifro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Xifro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Xifro ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Xifro fa que puguem trobar molts cognoms similars a Xifro.

 1. Xifra
 2. Xifre
 3. Xefra
 4. Xufre
 5. Xifara
 6. Xifré
 7. Xafier
 8. Xavier
 9. Xever
 10. Xhaferi
 11. Xabier
 12. Xavir
 13. Xaver
 14. Xperia
 15. Xhafer
 16. Xhaferri